FORÆLDREINFORMATION

RSNP er et LAN party, der ønsker at samle alle aktører indenfor e-sport og gaming.
Vi ønsker at skabe et frirum, hvor man kan mødes med sine venner og bekendte, samt skabe nye relationer. Gennem turneringer, sjove aktiviteter og meget mere er der store muligheder for at skabe disse nye relationer eller tilegne sig ny viden om computerspil eller IT.

RSNP er for alle aldersgrupper. Det er både for gameren, som ønsker og håber på at tage en præmie med hjem, men bestemt også den gamer, der blot ønsker at møde nye mennesker og nyde det sociale aspekt af e-sport.

Hvad skal jeg som forældre være opmærksom på?
For at kunne deltage til RSNP skal man have en billet, samt en konsol eller computer, der kan tilsluttes vores netværk via kabel.
Alle deltagere til RSNP skal kunne tage vare på sig selv eller have en bror/søster, ven eller forældre med, der kan tage ansvar.
Du skal også have en billet til RSNP, som du kan købe her på siden.
Du kan læse F.A.Q og reglerne for mere information.


Hvad laver man til RSNP?

RSNP er et LAN party/gaming event. Det betyder, at meget af tiden bruges på at spille computer. Fordi det hedder et LAN party/gaming event, er det ikke ensbetydende med, at det er det eneste man laver. Deltagerne har mulighed for at lære nye mennesker at kende og skabe sociale kontakter.
Som arrangør gør vi, hvad vi kan for at give deltagerne sund kost undervejs. Man skal dog som forældre være indstillet på, at deltagerne til et LAN-party drikker sodavand, spiser slik og chips, samt at de almindelige sengetider ikke overholdes.

Drenge til LAN

Forplejning
Når du køber billet er det muligt at tilkøbe forplejning. Forplejningen inkludere morgenmad lørdag og søndag, samt aftensmad lørdag. Herudover er der mulighed for at købe burger, pomfritter, franske hotdogs mm. i vores café.

Vær opmærksom på at drikkevarer IKKE er inkluderet i forplejningen.

Nødtelefon
Under eventet vil man døgnet rundt kunne komme i kontakt med vagthavende på +45 97 35 45 00 – Det er kun beregnet til nødopkald og kun åbent for opkald.