RSNP Lite

Kære deltagere

Vi har desværre ikke solgt de billetter der skal til, for at RSNP 2023 kan forløbe sig som planlagt.


MEN FRYGT EJ!

For som et alternativ til at aflyse, så har vi valgt at skære ind til benet og lave RSNP Lite. Det betyder et mindre lokale, ingen scene, ingen turnering præmier, ingen foredrag og ingen forplejningspakke. Det er LAN for hyggens skyld. Dog holder vi fortsat fast i Huckles Brevkasse og gode ideer modtages gerne på martin@rsnp.eu. Der vil være et ekstra stort fokus på den sociale del af vores esports event. 

Vi kommer heller ikke til at afholde et officielt afterparty, dog kan vi afsløre, at vi lørdag aften holder ekstra åbent i Café B, hvor der vil være lidt musik og god stemning, bowling, billard, dart samt en masse kolde drikkevarer.Til gengæld vil der stadig være små konkurrencer, mulighed for bowling og golf-simulator og meget mere sjovt igennem hele weekenden. 

Vi er utrolig kede af at RSNP desværre ikke kan køre som planlagt, men vi håber på at I stadig vil støtte op om eventet og deltage den 3.-5. marts 2023Vi kan allerede nu fortælle at Huckle_TV, AndersB2000, KibbieTV og Pattedaddy fortsat deltager, vi afventer stadig svar fra de sidste.

Hvis du ikke længere ønsker din billet grundet den ændrede situation, så læs længere nede hvordan du får dine penge tilbage.

F.A.Q

Jeg vil stadig gerne komme, hvad skal jeg gøre?
Hvis du stadig ønsker at deltage, så skal du blot sætte dig godt tilrette i stolen og vente på at det bliver den 3. marts. Herudover anbefaler vi dig at holde øje med din mail og vores facebook side, da informationer vil komme her.

Kan jeg beholde min plads?
Bord placeringen kan ændre sig, men vi forsøger at holde alle grupper sammen.

Vil det stadig være i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter?
RSNP Lite, som vi kalder det, foregår også i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, dog i et mindre lokale

Jeg ønsker ikke længere min billet, hvad gør jeg?
Hvis du ikke ønsker din billet, så skal du skrive til os på
refund@rsnp.eu med dit ordrenummer, navn og telefonnummer. Så refundere vi din billet. Vær opmærksom på at der kan være behandlingstid.

Jeg har bestilt en hytte, hvad skal jeg gøre?
Hvis du stadig ønsker din hytte, så skal du ikke gøre noget. Har du derimod ikke længere brug for en hytte, da du ikke ønsker at deltage, så skal du blot sende en mail med bookingnummer, navn, email og telefonnummer til
refund@rsnp.eu, så vil din booking blive annulleret hurtigst og pengene refunderet.

Jeg har købt en coachbillet, hvad gør jeg?
Hvis du fortsat ønsker at komme, så skal du ikke gøre yderligere. Ønsker du derimod ikke at deltage, så skal du skrive til os på
refund@rsnp.eu med dit ordrenummer, navn og telefonnummer. Så refundere vi din billet. Vær opmærksom på at der kan være behandlingstid.

Kan der stadig komme gæster?
Det vil stadig være muligt at komme som gæst og dette er nu GRATIS. Dog vil vi opfordre til at I køber en sodavand eller noget andet godt i Café B.